Brand

Het “thuisgevoel” is doorgaans een beschermd en prettig gevoel. Daarom is het noodzakelijk om dit gevoel te koesteren, door uw woning goed te verzekeren tegen verschillende nare gebeurtenissen, die ons allen plotseling kunnen overkomen en ons dagelijks evenwicht ineens kunnen verstoren zoals brand, blikseminslag, inbraak of rukwinden. Bij het afsluiten van een Self Reliance brandverzekering krijgt u een aantrekkelijke korting.

WAT IS GEDEKT?
Deze verzekering dekt schade aan uw woonhuis of bedrijfspand als gevolg van brand, blikseminslag, inbraak of rukwinden.

Rubriek A

Brand, blikseminslag en ontploffing
(basisverzekering)

Rubriek B

Inbraak

Rubriek C

Overige gevaren inclusief rukwinden

Is uw woonhuis of bedrijfspand goed verzekerd?

Elke situatie verandering, zoals verbouwingen, kunnen invloed hebben op de waarde die u wilt verzekeren of heeft verzekerd. Voorkom dat u onderverzekerd bent.

INBOEDEL, INVENTARIS, GOEDEREN, ETC.
Heeft u deze nog niet (mee)verzekerd? Apparatuur, kleding, meubilair, computers, filekasten, goederen, etc. zijn enkele bezittingen die de waarde van uw inboedel, inventaris, goederen, etc. flink doen oplopen. Vaak beseft u de waarde pas na een brand, inbraak of rukwind. Verzeker die daarom altijd tegen zulke gebeurtenissen.

Waarom een brandverzekering
bij Self Reliance afsluiten?

Eenvoudig af te sluiten door het invullen van een aanvraagformulier.
Deskundig(e) inspectie en advies.
Bereddingskosten, opruimingskosten, kosten van noodvoorzieningen, kosten van tuinaanleg, beplanting en bestrating en kosten van vervoer en opslag worden gedekt.
Deskundige ondersteuning van onze schade-experts.

Documenten

Alle belangrijke documenten zoals aanvraagformulieren, polisvoorwaarden en clausules vindt u in het overzicht rechts. Klik op Downloaden om een formulier te downloaden.

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier niet tussen?
Neem dan contact op met onze customer service.
Hoe vraag ik een offerte aan via de website?
Selecteer de verzekering waarvoor u een offerte wenst te ontvangen en vul alle velden in. U ontvangt binnen twee werkdagen een offerte met de indicatieve premie.
Hoe kan ik een verzekering aanvragen?
Een verzekering kan worden aangevraagd door het aanvraagformulier volledig in te vullen en samen met uw legitimatiebewijs bij ons in te dienen.
Hoe kan ik de premie betalen?
Voor verschillende verzekeringen hebben we verschillende rekeningnummers. U kunt hier een overzicht vinden van de rekeningnummers.